polska wersjaenglish versionspain versionrussian version
ICE GROUP
IGLO LINE - Tunel ekstruzyjno-hartujący

Tunel tacowy Iglo Line to kompletna i uniwersalna linia do produkcji lodów, efektem pracy której są mrożone i pakowane produkty takie jak: lody na patyku, rożki typu balltop, sandwiche, produkty bez patyka, itd. Przykłady tych produktów i lodowych ciast (rolad) podłużnych, tortów lodowych oraz produktów specjalnych, wytwarzanych na tunelu Iglo Line, przedstawione są na stronach 25 i 26.

UWAGA: Można także używać tunelu Iglo Line dla hartowania lodów produkowanych na innych maszynach. Ice Group oferuje systemy automatycznego podnoszenia i przenoszenia produktów, np. z maszyny Expert LVF do tuneli Ice Group.

Standardowe zestawy ekstruderów ze stali nierdzewnej (nie tylko dysze ekstruderów) dla lodów na patyku wielokolorowych i o zabawnych kształtach (tzw. „buźki”)

 

 

 
 

 

 

góra strony  góra strony